Wandelvakanties


Wil je een aantal dagen in de Schotse Hooglanden bergwandelen? Drumalban organiseert wandelvakanties op maat en regelt ook het vervoer tijdens de wandeldagen. Je kiest zelf je accommodatie waar je meerdere nachten verblijft. Zo hoef je niet elke dag je bagage weer in te pakken.

Een ideale aanpak als je bijvoorbeeld een aantal serieuse bergen op je lijstje wilt zetten of niet eerder in Schotland hebt gebergwandeld. Bovendien kan Sjoerd de planning met zijn kennis van de Schotse bergen vliegensvlug aanpassen als dat gewenst is. Als de weersvoorspelling is verslechterd bijvoorbeeld, wordt de wandeling naar een ander mooi gebied verplaatst. Of als je na de eerste dag de lat wat hoger wilt leggen dan past hij de resterende wandelingen daarop aan. Zo kan je er van op aan dat je een geslaagde wandelvakantie in Schotland beleefd!

“We hadden ons geen betere gids kunnen wensen!”
Marieke, Augustus 2017

Geinteresseerd? Neem contact op om data, aantal dagen en gebied(en) te bespreken. Daarna boek je zelf je accommodatie. Vervoer van en naar het vliegveld Inverness of openbaar vervoer is ook mogelijk.

Kosten per dag
Inclusief vervoer van en naar de wandellocaties
1 persoon £120
2 personen £160
3 personen £190
4 personen £215
5 personen £240
6 personen £260

Voor families met kinderen kan een andere totaalprijs worden afgesproken.

Neem contact op om te boeken
sjoerd@drumalban.nl
+44(0)7506757989
Online contact formulier